Näst bäst i Kronoberg

  • Växjö HC och Troja får alltså i PlayOff göra upp om vilka som är näst bäst i Kronoberg. Det vore lögn att påstå att våra grönvita sympatier i ett sånt möte är riktade åt enbart ena hållet. Allt som Troja kan uträtta kan vi göra minst lika bra. Det finns många som säger att Tingsryd är för litet för att klara sig i Allsvenskan och att stege från Div 1 är för stort. Troja visar faktiskt, även om det tar emot att erkänna, att det bara är skitsnack. Allsvenskan finns där inom räckhåll för oss.
  • För övrigt är jag nu på plats i Suwon, Syd-Korea. Jag har lokaliserat en stor fontän som kan visa sig vara extremt lämplig att bada i om jag skulle få något att fira framåt vårkante.
  • Jag har en polare som är i Ottawa för tillfället. Härom kvällen var han och kollade på NHL-hockey, Ottawa mot San Jose. Han berättar att en öl i hallen kostade 11 dollar. Då föredrar jag nog Dackehallens system där man får ta med sig egen dryck. Ett system som uppenbarligen inte verkar fungera för Troja-supportrarna. Det är glädjande att veta att samma regelverk inte gäller över hela Kronoberg. Många, däribland jag själv, hade nog inte varit välkomna mer om Troja Supports regler gällt i Dackeland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0