Storhandling

  • Idag var jag en av alla andra idioter som åkte till Samarkand för att handla lite. Så mycket folk på en och samma plats har jag inte sett sen jag åkte tunnelbana i Tokyo. All trängsel gjorde att jag gav upp i förtid och fick inte tag i allt jag hade tänkt köpa.
  • Jag satt uppe och såg på juniorhockeyn inatt. Småkronorna tar helt klart imponerande segrar och givetvis är det extra roligt när Tingsryd-sönerna har så framträdande roller. I sann KHK-anda gick jag förstås i taket när David Fjäll och Micke Renberg nämnde Oliver Ekman-Larsson, Tingsryd och Kjell Samuelsson i samma mening. Dock kan jag inte komma undan att ifrågasätta kvaliteten en aning. Det är verkligen juniorhockey som spelas, och det hade jag inte riktigt förväntat mig. Spelet böljar fram och tillbaka, det är en hel del passningar på chans och slumpartade misstag. Det är sådan hockey man får se när man tittar på TAIF´s J20, men inget jag hade förväntat mig i JVM. De flesta spelarna i Småkronorna spelar ordinarie i antingen Elitserien eller Allsvenskan, har jag då fel om jag tycker att de borde ha lärt sig att spela lite mer behärskat?
  • Jag hade glömt vilket bestyr det brukar vara att anordna nyårsfest. De senaste två nyåren har jag firat i Rom respektive Tanzania och har därför haft det planerat veckorvis i förväg. Nu är det dagen innan nyårsafton och våra planer har fallerat totalt. Vi är ett gäng som i vanliga fall brukar fira ihop, och hade velat göra så även i år men på grund av diverse logistiska problem så går det inte lösa i år. Jag hade verkligen behövt tillbringa kvällen och natten i Växjö, men nu blir det plan B och firande hemma hos den Nyblivna Pappan. Det blir nog bra det också.

Kommentarer
Postat av: Jbulle

Varför så negativ om det böljande j-20 spelet? =) Du låter lite som en konservativ gammal gubbe, du vet väl att junior hockeyn ser ut så här oavsett vilken nivå den än spelas på... Därav namnet "juniorhockey". Sen spelas det ju även på NHL rink då blir det genast mer fart fram och tillbaka. Gott nytt år på dig

2009-12-30 @ 18:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0