Slask

Det blev en promenad med hyllade Maria Wetterstrand i hörlurarna i förmiddags. Mina sneakers är inte direkt ultimata för dagens underlag men jag kämpade på. Tanken var att göra en del nytta idag men när det sedan visar sig vara en stor Premier League-omgång idag så insåg jag att det var lika bra att förlänga jullovet med ytterligare en dag.

På tal om slask var det inte mycket till underhållning som de där småkronorna bjöd på igår. Trevligt dock att se Oliver dominera stort och tillsammans med André Petersson göra 4 poäng (3+1) och spela +2 i matchen. Det är ju alltid något.


Kommentarer
Postat av: Och ???

Vad tyckte du om Wetterstrand ? Måste själv som antisocialist säga att hon känns 7(7) resor vassare/bättre än din favoritkvinna Sahlin ?

2009-12-28 @ 21:57:33
Postat av: 1923

Vet inte var det har stått att Sahlin är min favoritkvinna. Men jag gillar Wetterstrand, som alla andra helt plötsligt. Jag har faktiskt röstat MP i de två senaste valen.

2009-12-28 @ 23:33:56
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kommer inte ihåg när men nån gång skrev du ngt om "en av mina favoritkvinnor" gällande politik, kan ha fel. Uppfattade det så. Spelar ingen roll, Maria är i vart fall duktig men det är inget valbart parti mer än möjligtvis som markering till S och M att miljö är viktigare än vad de tror sig inse för det gör de aldrig tillräckligt. Allt annat än deras hjärtefråga miljö är bara en naiv övertro på romantisk idealism. Att styra ett land sannolikt svårare än att hålla fast vid sina ideal.

2009-12-29 @ 01:10:42
Postat av: 1923

Det var något om att tre älskvärda kvinnor. Mona Sahlin, Marit Bergman och den Vackra Damen från Flen befann sig i samma tält i Visby i somras. Ett uttalande som inte bör övertolkas.



...jag håller med om MP, men att ha med demi riksdagen, och nu troligtvis också den kommande regeringen, ser jag som nyttigt. Mina tidigare röster på MP har alltså varit rent taktiska röster för att få med dem på ett hörn, något som nog inte kommer behövas vid nästa val.

2009-12-29 @ 01:56:10
URL: http://nittontjugotre.blogg.se/
Postat av: Angående valet !

Så får vi väl se om det inte behövs =)



Heja inte för mycket på Ryssland nu i natt =)



God fortsättning !

2009-12-29 @ 11:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0