Nya framgångar


Jag är inte överdrivet förtjust i att skrapa rutan på bilen.
Men nu är det december så då kan jag faktiskt tycka att det var på tiden.

  • Kungälv - TAIF 0-4, ikväll hade jag gärna varit på plats i Göteborg och firat med mina vänner. Istället sitter jag och ser ett program om Nobelpristagarna i Ekonomi, ett intressant program förvisso, och läser om matchen på nätet. I och med Olofströms förlust mot Kristianstad så är TAIF nu klara seriesegrare. På något sätt känns det lustigt att vi trots vår överlägsenhet säkrar seriesegern med bara fyra omgångar kvar. Det säger en hel del om Olofström som har gjort en overkligt bra säsong så här långt.
  • Jag läste att vår goda vän Fahlander har slutat blogga. Förutom att han utnämnde mig till Rikspucko så har vi en stor sak att tacka honom för. Fahlander satt i somras hemma på sin kammare och slog på miniräknaren. Fram kom den oerhörda lön som vår Matt Davidson tjänar och Miljonmannen var född. Ett smeknamn som nu har etsat sig fast och nu är allmänt vedertaget på Dackehallens läktare.
  • Idag ringde min syster och frågade om TAIF spelade hemma ikväll. Det känns oerhört bra att jag har fått min syster och hennes sönder att bli allt igenom grönvita. Alla tre sönerna har fått en grönvit halsduk i present av mig när de har fötts, kanske gjorde den där halsduken lite verkan trots allt.
  • Ikväll var det en ny innebandyträning. Ingen mening att skriva allt för mycket om den, men jag får ju lite motion i alla fall.
  • På tal om att sluta blogga, hur många gånger har inte jag slutat blogga? Jag har gjort fler comebacker än Anders Åkesson så ni ska inte tro att man bara slutar blogga sådär rakt uppochner. Det är inte så enkelt som folk kan tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0