Dec. 17, 2009


Ett kvitto från igår som jag hittade i fickan visar att jag visst betalade 160 kronor för en öl.
Det var ju inte riktigt planerat.

  • Enestubben skvallrar om att ett nyförvärv på forwardsidan kan vara på väg till TAIF. Samtidigt kommer rapporter om att Västervik bryter kontrakt med alla sina spelare. En första titt avslöjar väl inga stora namn i Västerviks trupp direkt. Men visst, en framspelare som kan leverera puckar till David Jonsson kanske kunde behövas. Jag antar att jag dock inte är den enda som ser lockelsen i att knyta till sig Georgsson.
  • Om inte ledarna som deltar på Cop15 i Köpenhamn kan komma fram till ens ett utkast till ett avtal så är det inget annat än ett stort misslyckande. Det här mötet har varit planerat i många år och nu borde ett avtal vara närapå klart. Istället fortsätter världens nationer se till sitt eget bästa och fortsätta kohandla med vår framtid.
  • Jag hade förväntat mig regn redan igår, men snön bara fortsätter falla och ligger nu tjock över vår stad. Så länge det fortsätter vara kallt så uppskattar jag det. Den jordanska palestinasjalen och den hem-stickade TAIF-mössan håller mig varm så jag har inga invändningar.

Kommentarer
Postat av: Erik

Jo man har ju sett Vik i brist på annat hela våren och hela hösten och tyvärr måste jag säga att Georgssons handleder ser känsliga ut pga att de andra håller så otroligt dålig klass. Alcén är det ända att hänga i julgranen men vi har ju två supermålisar. Säger lite slentrianmässigt att den som ska in i Taifs trupp skall vara betydligt bättre än det material vi har om inte skadeläget är extremt. Dvs bättre än Matt, Lundström, Hilding, Laudius, Jakobsson, Einarsson, en frisk Jonsson och en taggad Stark om det vi snackar forwards.



(laspsus i samanhanget är att en av de bättre jag sett i Tjust-hallen denna säsa

2009-12-17 @ 21:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0