Torsdag morgon

  • Seger med 2-1 efter två mållösa perioder hemma mot Olofström känns ju på rak arm sådär lagom upphetsande. Säkert på samma nivå som den andra halvlek av Sverige - Finland som jag fick se igår när jag kom hem. Lagom oinspirerat och lagom intetsägande.
  • Dagens politiska inlägg får väl lov att gälla komikern Silvio Berlusconi. Igår gick han ut och kritiserade stagliga TV-kanalen Rai för att de hade kritiskt granskat regeringen. Premiärminister Berlusconi tycker inte det är rätt att statliga medel används till att granska statsmakten. Tänk om Reinfeldt hade kastat ur sig något i stil med att SVT inte får granska regeringen.
  • Idag har vi mycket att göra. Jag ska tvätta, städa, diska, hälsa på farmor som har fyllt 91 och träna lite mer innebandy. Sen ikväll ska jag hämta 8-åringen som ska sova över här spendera morgondagen med mig i Växjö. Jag tror jag får lov att säga åt honom att ta med en fotboll så vi kan gå till Strandbjörket och kicka lite. För barn, likt för lakejer uppenbarligen, så är Växjö en spännande storstad med oändliga möjligheter, så jag kan tänka mig att 8-åringen är laddad för morgondagen.
  • Jag fick igår kväll rapporter om att 93-åringen hade siktats på Växjö BK´s bortamatch mot Älmeboda/Linneryd igår. Det är nog bäst jag ringer och frågar vad han säger om debaclet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0