Soff-liggande

  • För en dryg månad sedan skrev jag det här inlägget där jag förespråkade ödmjukhet och förståelse. Då var det grönvita bröder som inte kunde komma överrens eller visa förståelse för varandras åsikter. Det där med ödmjukhet är kanske dags att ta upp igen. Bloggvärlden är ett sätt för massa nobodys (som undertecknad) att få utrymme och göra sig hörda. Det känns som att vissa bloggare försöker ta genvägar till att bli hörda genom att tumma lite på ödmjukheten och respekten. Sjäkv är jag faktiskt ganska nöjd med att ha drivit den här bloggen i tre år utan att ha förargat ellet förlöjligat allt för mycket. Jag tror nog att jag under mina år som seriös (nåja, någorlunda i alla fall) bloggare har byggt upp en läsarskara som respekterar vad jag skriver snarare än enbart ha en blogg som bygger på att provocera. Alla väljer vi olika vägar, jag är helt klart nöjd med mitt val i alla fall.
  • Om SMP´s uppgifter idag angående Alamäkis skada stämmer så kan det ändå leda till något gott. Det blir en plats ledig i backuppsättningen och kanske kan en av juniorerna kliva in på den platsen och kanske växa till sig lite.
  • SVT1 slår på stort i helgen
    "SM-veckan

    DIREKT Från Malmö. Svenska mästare i elva olika idrotter koras under SM-veckan i Malmö. SVT sänder mer än 13 timmar under tre dagar. SM i friidrott utgör basen, och den kryddas bland annat med segling, casting, squash, frisbee, kanotpolo och dragkamp."
    Jag väntar med spänning på att få se en match i kanotpolo.

  • Det blir en tur upp till Värendsvallen idag. Öster möter Motala och Fredrik Bild gör comeback i hemmalaget. Så länge solen skiner så kan det nog bli en ganska trevlig eftermiddag. Av någon anledning fick jag för mig att Öster var lite på gång innan uppehållet, får hoppas jag hade rätt.

  • Feber, alkohol och blodgivning var ingen lyckad kombination. Igår vaknade jag upp helt mörbultad och det blev bara värre under hela dagen. Igår kväll var jag helt utslagen och somande vid 10-tiden. Febern sitter fortfarande i och är en stark bidragande orsak till att jag ägnar dagen åt kanot-polo och casting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0