Solen!

  • Det är lustigt hur vissa saker minskar i betydelse. Något som för ett år sedan var mig väldigt kärt betyder helt plötsligt inte så mycket mer. Hade det varit för ett par år sedan så hade jag tyckt väldigt illa om KHK av förståliga skäl. Nu tycker jag knappt att det är värt höja på ögonbrynen åt dem. Prioriteringar och känslor förändras i takt med att man anser att det egentligen kanske aldrig var så relevant. Vissa saker växer man ifrån och vissa personer glider man ifrån. Nåväl, jag har gjort mitt bästa i alla fall och om inte det räcker så finns det tyvärr inte mer jag kan göra.
  • Det finns alltså fortfarande ingen information om hur det är tänkt att biljettförsäljningen går till imorgon. Det återstår att se helt enkelt antar jag.
  • Imorgon är det alltså dags igen. Jag jobbar till fyra-tiden, tar ölen som står på kylning och beger mig upp till Värendsvallområdet och den närbelägna ishallen. Det ska sannerligen bli kul att se ishockey igen, men mest kul ska det helt enkelt bli att bara se ishockey igen. Att slå sig ner på läktaren och se mitt grönvita Tingsryd AIF. Det finns en samhörighet med det klubbmärket, en samhörighet som är svår att förklara och som aldrig kommer blekna.
  • Vädret! Vilket väder!
  • Det skulle förvåna mig om det inte blir samling på min balkong imorgon efter matchen. Jag bor mitt i stan, har Växjös största balkong och tycker om att bjuda in till kalas. Tråkigt dock att missa vänskapsmötet Lakers - KHK imorgon kväll. Kommer Lakejerna och Black Bugs stå tillsammans och sjunga arm i arm? Kommer det utbytas gåvor innan matchen? Som sagt, det är tråkigt att behöva missa detta historiska ögonblick.
  • "Att dessa satans mördare ska få hålla på..."

Kommentarer
Postat av: hendrix

Vill bara förmedla att du e helt lysande, börjar nästan bli beroende av din blogg

Kör så de ryker.

2009-08-06 @ 18:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0