Undrar om...

...det är Fredrik Jensen som inte har alla hästar hemma eller om det är den nya KHK-bloggen som förvränger sanningar på sin blogg. Om det är det sistnämda, så är det ett tråkigt sätt att förstöra en annars ganska intressant intervju. Om det däremot är Jensens riktiga svar så är det ju intressant att se hur han drar in Tingsryd AIF i en fråga om Vita Hästen på en Karlskrona-sida.
"10.
Till sist. Vad tror du om Vita Hästens möjligheter i en eventuell Alletta till våren?
- Jag tror att vi har lika goda möjligheter som vilket annat lag som helst om vi tar oss dit. Kanske Tingsryd får stå som favoriter med tanke på hur mycket pengar (svarta?) som har rullat i smålandsskogarna under silly season.."
Dagens Christer i P3 kanske kunde vara ett lämpligt program för den ena eller den andre av dem;
"Fäller din morbror exakt samma kommentar om sillen varje jul, klagar din mamma alltid på grannens oklippta trädgårdshäck, eller är det din kompis kille som envisas med att berätta om när han bilade till Provence? Ring 031-773 00 00 eller mejla [email protected] och berätta om upprepande prat du kan vara utan."

Kommentarer
Postat av: lakej

Fredrik Jensen har nog alla hästar hemma. Frågan är om TAIF har det eftersom man kör med svarta pengar.

2009-08-04 @ 17:53:03
Postat av: lagej

lakej: får du vara uppe till kl18? dags att lägga sig snart va?

2009-08-04 @ 20:53:24
Postat av: janne

jag undrar lite hur det går till när man säger "(svarta?)" i tal... alltså med parenteser och frågetecken mitt i en mening. jag skrev en kommentar och frågade författaren oxå. får se vad han svarar....

2009-08-05 @ 20:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0