Mm, den här bullen var torr och fin...


Dagens fikakorg.

  • Jag vet inte på vilket sätt det är av intresse men Grästorp vann igår med 4-3 mot Kungälv, efter att ha haft ledningen med 4-0 inför sista perioden. Bjarne Hurtig deltog ej. Det är i alla fall ett vacker klubbmärke de har, Grästorp Heartbreakers.


  • Man kan ju tycka att folk borde ta sig en funderare över vad de lägger upp för filmer på youtube. Vissa saker bör inte ses av allmänheten, och då är nog youtube ett medium att undvika. 
  • Örebro Vipers / Pirates / HK / IK värvar tydligen en amerikan som har spelat för Milano i något man kan kalla för spaghettiligan. Ryktesvis kostar han hundratals miljoner och går redan under smeknamet Hundred millon dollar man. Stoppa pressarna! Vilket oerhört scoop jag har...
  • Damernas sjukamp pågår just nu i friidrotts-VM. Denna enormt intressanta sport som för något år sedan var hela nationens favoritsport är visst inte så intressant längre. Sjukamp är ju trots allt, om sanningen ska fram, en riktig skitsport med överlag ganska mediokra resultat så det är kanske inte så lustigt trots allt. Det är ganska skönt att slippa den svenska hypen kring denna egentligen ointressanta gren.
  • På TAIF-fronten har det väl annars inte hänt särskilt mycket, eller?
  • I Guatemala är tydligen medelåldern 18.3 år för män och strax över 20 år för kvinnor. Den flicka från Guatemala som jag känner tickar snart in på 23 år och borde ju då ses som närmast gammal. Hade jag hetat Evert Taube så hade jag skrivit en låt om flickan från Guatemala. Det är en bra titel, helt klart.
  • Enligt de uppgifter jag hittar så slutade Bjarne Hurtig tydligen att spela efter säsongen 04/05 då han var i Borås. Kan någon svara på om det verkligen stämmer?

Kommentarer
Postat av: lakej

Ett tips: Kontakta Anna Skipper.

2009-08-16 @ 17:52:00
Postat av: lakej

7-0 till lakers.

2009-08-16 @ 18:27:07
Postat av: Greven

om jag inte fick fel info så slutade bjarne efter 04/05 som hockeyinvalid efter en takling som gjorde något med hans hörsel eller hur fan de va. knallen har nog bättre koll

2009-08-17 @ 14:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0