I used to rule the world

  • Det är minst sagt hockey-feber i allsvenska Örebro just nu, 368 personer såg gårdagens 0-6-förlust mot Almtuna.
  • Ny innebandyträning ikväll. Eftersom vi har första träningsmatchen på fredag så tror jag kvällens träning kan bli både rolig och givande. Dessutom kan man kanske hoppas på att det tillkommer lite extra laddning ikväll vilket pumpar upp tempot ytterligare lite.
  • Johan Frisk syntes inte till på läktarna i Växjö Ishall igår. Tränade han månne fotboll istället denna gången?
  • Ska jag fortsätta tipsa om bra TV-program? SVT sände häromdagen en helt ok BBC-producerad dokumentär om Coldplay. Ett helt okej program att låta rulla i bakgrunden. SVT Play har ju den trevliga funktionen att man kan köra programmet i ett litet fönster som är perfekt att lägga jämsides med webläsaren.
  • Det är förstås tråkigt att missa ikväll när storstadsborna i skinnväst kommer till Dackehallen. Vissa har börjat ta sig på lite väl stort allvar medans andra fortsätter att vara sig själva. Resultatmässigt bör vi ju vara ett par mål bättre än Karlskrona men vi vet ju hur stor en sån här match är för halvmediokra spelare som Fransson, Höök, Brasar, Henning och Arvidsson så det kan säkert bli tufft.
  • Juniorerna förlorade tydligen med 5-2 till slut igår. Då gjorde det nog inte så mycket att jag valde Champions League-fotboll istället för sista perioden. Jag fick ju dessutom se Arsenal göra två vackra mål och fortsätta spela fin fotboll.

Kommentarer
Postat av: Lakej

Förlust mot KHK bloggarn, det måste svida?

2009-08-19 @ 22:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0