Go Happy Suwon


  • Holger publicerade idag statistik om vart besökarna till hans blogg kommer ifrån. Tydligen stod Suwon, Sydkorea, för 71 besök. Suwon, där bodde jag en gång i tiden men det känns redan som om det var tusen år sedan nu. Det är ibland svårt att veta om det som skedde i Korea verkligen var på riktigt. Nu när den tiden är definitivt avslutad så kan jag inte låta bli att gräma mig att jag inte tog tillvara på den bättre. Det är så mycket jag hade gjort annorlunda om jag fått göra om det.
  • Nästa vecka kommer tydligen en Trollungarna på besök. Det ser jag fram emot lika mycket som Premier League-starten på lördag.
  •  TAIF - Olofström idag. Olofström är ytterligare ett av alla dessa meningslösa Blekinge-lag som inte framkallar några starkare känslor. Utan Andreas Svensson så är det stor risk att de blir ännu blekare. Jag kommer inte åka till Dackehallen ikväll eftersom jag som vanligt har jag svårt att gå på onsdagsmatcher.
  • Jag är ledig numera och spenderar dagarna ganska stillsamt. Jag strosar omkring lite, jag lyssnar på P3 Dokumentär, jag ser en film och jag läser lite i en bok. Kvällstid så åker jag för att träna innebandy. Jag lever med andra ord lite som ett innebandyproffs för tillfället. Det börjar bli lite långtråkigt måste jag dock erkänna.
  • Det börjar bli dags att göra sin röst hörd angående formering av femmor och dylikt. Det där känns så väldigt långt från mitt bord så det låter jag gärna bli. Dessutom känns kedjorna ganska cementerade och redan klara i nuläget. Vi såg förra säsongen att de fungerade och tills motsatsen är bevisad så finns det ingen anledning att ändra tycker jag. Den enda åsikt jag har i frågan är att Kung Åkesson borde spela med en av de tre juniorbackarna.
  • ...å andra sidan, min tid i Korea kunde knappt varit bättre så jag borde kanske vara nöjd med hur jag tillbringade dagarna där.

Kommentarer
Postat av: karlsson

"This is the year" spelades i en periodpaus i Dackehallen idag. Jag ser det som ett mycket gott tecken

2009-08-12 @ 23:38:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0