Undanflykt eller önsketänkande?


Den senaste boken är utläst så nu går vi på nästa.

  • Och så var dravlet igång igen. Innan gårdagens match var alla överrens om att det bara var en träningsmatch. När Tingsryd råkar förlora så anses vår oro över skadeläget vara bortförklaringar och dåliga ursäkter. Jag tror nog de flesta grönvita har insett värdet i en träningsmatch och inte känner att det är värt att lägga energi på att bortförklara resultaten i dem. Karlskrona vann, inte mer med det. 
  • På söndag har vi blivit bjudna på 1-årskalas. Vi är fortfarande ett antal polare i gänget som ännu inte riktigt börjat leva det slags vuxenlivet så vi är så där lagom begeistrade över inbjudan. Dock har vi idag varit ute och köpt en present samt slagit in den. Så vi kommer nog göra succé på barnkalaset.
  • Jag kan inte låta bli att fundera på varför folk inte tröttnar på eller inser hur patetiskt det är att sitta framför sina datorer och hitta på massa lögner och förvrida sanningar. Förstår inte bloggare och forumskribenter att det inte är hållbart och att det sänker all trovärdighet?
  • Det blev en del fotbollstittande igår i vanlig ordning. Själv föredrog jag Liverpool - Stoke och jag hann i alla fall se tre mål innan gästen för kvällen ville se den där träningsmatchen från Katalonien. Ska man gå på KHK-linjen så ser Barcelona ut att få det svårt i år. Har de kanske värvat fel? Den där långa nian i mitten verkade inte alls vara värd miljoner de lagt ut på honom. Jag vill inte gå så långt och påstå att Manchester City också är förbi Barcelona i och med den här vinsten. Men en sak vill jag påstå, de är ikapp. Så mycket tycker jag verkligen det är rättvist att utläsa av gårdagens träningsmatch lagen emellan...
  • Vissa saker förväntar jag mig av vänner och bekanta. Ärlighet till exempel står ganska högt upp på listan.
  • Nog är det bättre att vi får alla dessa skador nu än senare när det ska spelas om poäng. From-Björk, Lundström och Jacobsson är väl inte heller spelare som behöver prestera i träningsmatcher. Vi vet nog var vi har dem när det väl börjar gälla och det är poäng vi spelar om. Men det är givetvis inte optimalt, långt ifrån. Backsidan är extra tunn just nu i och med skadorna, både Rasmus Johansson och Adam Åkesson får ordentligt med speltid. Om vi vill ha kvar vårt J20-lag på hög nivå så är det givetvis inte det rättvist att matcha dem för mycket i A-laget i höst. Någon kastade ur sig att en viss Marcus Johansson kanske blir lösningen på backsidan när Lakers inser att han inte är en allsvensk back. Det låter inte helt otänkbart faktiskt, nästan ganska troligt.
  • Det där om Barcelona var förstås inte allvarligt menat, det var bara ett försök från min sida att vara rolig.

Kommentarer
Postat av: PierreGOIS

Barcelona dominerade hela andra.. Precis som jag tror Tingsryd kommer dominera serien.

2009-08-20 @ 21:01:31
Postat av: DTP

Problemet är att Macke inte heller är en div 1 back. en kompetent forward..men inte back

2009-08-20 @ 22:18:43
Postat av: janne

det VAR roligt!!! :)

2009-08-21 @ 09:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0