All it took was a moment

  • Igår fick jag en födelsedagspresent utöver det vanliga. Jag har lovat att förstöra den omgående och att aldrig visa den för någon annan, men i minnet sitter den kvar längre än så.
  • Det snackas och skrivs om att Hilding, Laudius och Jonsson är nära att skriva på inför nästa säsong. Sånt där jublar jag först över när jag ser det. Dock drömde jag inatt att Hilding gick till HV71. Vi får väl se hur det går. För att skriva mer om Silly Season så kan knappast någon klandra Johannes Jönsson om han väljer att gå till Mörrum, Kristianstad eller någon annan klubb. Han är för bra för att sitta på bänken ytterligare ett år, och i hans ålder känns det som om speltid är väldigt viktigt för en vidare utveckling. Jag har all förståelse om han väljer att lämna.
  • I Italienskans hemstad Rom har Andreas Vinciguerra gått till final i en Challenge-turnering. Sommaren 2006 delade jag bord med bland annat Vinci och Magnus Larsson på Olearys i Växjö. I ett par timmar satt Vinci och tjajade på att jag och mina polare borde ringa dit lite tjej-kompisar. Jag avstod.
  • Sommaren nalkas och det verkar som om mina vänner i Växjö börjar sakna min balkong och min fritidsgård. Det verkar som om mina fest-anordnar-egenskaper behövs där hemma för att få folk att träffas. I torsdag föll ansvaret på mig att styra upp festligheter i Korea. Jag lyckades skaka fram 40 dryckes-sugna av varierande nationaliteter och det blev en mycket lyckad kväll. Ungefär som det brukar bli där hemma. Tanken är att jag flyger hem till Sverige måndagen 22e juni, om den tanken blir verklighet så lär det vankas stor fest ganska omgående. Jag har alltid varit ganska bra på att få folk att komma på mina bjudningar
  • Idag fick jag besked om att mina Adidas Superstar är leverade till Stadium i Växjö. Nu hoppas jag att de omgående skickas vidare mot Korea så jag kan se någorlunda anständigt ut när jag åker mot Japan nästa vecka.
  • Jag drömde för övrigt i natt även att jag hade mitt grönvita nyckelband i fickan, jag saknar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0