Friday afternoon

  • Det var sex trevliga underskrifter att vakna upp till. För mig som inte har sett överdrivet mycket matcher i år så står Lundströms och Starks påskrifter ut som extra viktiga. Lundström har varit lagets genomgående bästa spelare sen han kom till laget, Stark har alltid varit en stor favorit både för mig och för många andra på läktaren. Att spelare som Bankelius, Hansson och Alamäki skriver på tycker jag känns bra, det tolkar jag som ett tecken på att spelarna tror på föreningen och framtiden. Robin Larsson hoppas jag innerligt på inför nästa säsong.
  • Heja Växjö BK, både mitt och 92-åringens lag.
  • Säga vad man vill om Thomas Fahlqvist, hans poängskörd de senaste säsongerna går inte snacka bort. Det är utan tvekan en förbannat bra div1-spelare. Men jag brukar alltid säga att div1-spelare som går från ett riktigt bra div1-lag till ett annat lag av samma kvalitet i alla fall inte är något för oss. Det känns som om det saknas lite ambitioner hos sådana spelare (läs t.ex Daniel Brasar), som om det inte riktigt lockar med allsvenskt spel. Jag håller med i vad Holger skrev häromdagen, det är bra att Karlskrona förstärker så vi får ordentlig sparring i grundserien den kommande säsongen.
  • Tvätten igår blev förbannat lyckad. Ikväll är jag mest välklädd i Korea.
  • Inläggen i de diverse hockeybloggarna börjar förståligt nog bli allt färre. Kul dock att se att det fortfarande finns folk som bryr sig om Tingsryd, jag tänker framför allt på en numera allsvensk bloggare som skriver om vår vackra förening i mer eller mindre varannat inlägg.

Kommentarer
Postat av: karlsson

varför ska han alltid va så avskyvärd den där fallosen..han är på väg att segla upp till att vara TAIFs största hatobjekt och motståndare..är han rent av ondskan själv?

2009-04-17 @ 18:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0